Lentopallo

Tule mukaan pelamaan lentopalloa!

 

Kaikki innokkaat harrastajalentopallolijat ja kuntolentopalloilijat tervetuloa pelaamaan Porvoon Hakun kuntourheiluporukkaan! Lentopalloa pelataan naisten-, miesten- ja sekavuorolla. Kaikkien taitotaso otetaan pelaajien keskuudessa huomioon.

 

Kuinka mukaan?

Ota yhteyttä tai ilmesty salivuorolle.

 

Lentopallovuorot kaudella 2019-20

Salivuorot alkavat viikolla 36 eli ma 2.9. 

 

Sekavuoro:

 

Lauantaisin Pääskytien koulu klo. 16.00 – 17.30

Vuorolla pelataan lentopalloa kuntoilumielessä ja verkko on suunnilleen miesten verkon korkeudella. Vuorolla on kaikentasoisia pelaajia sukupuolesta ja iästä riippumatta.

 

Naisten vuoro = sekavuoro 23.10. alkaen


Keskiviikkoisin Peipon koulu klo.19.30 – 21.00

Naisten vuorolla on tilaa halukkaille ja uudet pelurit otetaan innolla vastaan. Naisten vuorolta on muodostettu aika ajoin peliporukoitakin lähiseudun harrasteturnauksiin.

HUOM MUUTOS!

Koska pelikuntoisia naisia on ollut vielä toistaiseksi vähän vuorolla, toivotamme miehet tervetulleiksi vuorolle! Jatkossa pelataan siis sekavuorolla keskiviikkoisin.  

 

Miesten vuoro (huom muuttunut alkuperäisestä!)


Maanantaisin Hamarin koulu klo. 18.30 – 20.00

Miesten vuorolla pelataan lentopalloa Hamarin koulun liikuntasalissa. Vuorolla käy vaihtelevasti entisiä aktiiviharrastajia sekä vasta muutaman vuoden pelanneita miehiä. Ikähaitari vuorolla on laaja ja pelit ovat vaihtelevan mielenkiintoisia. Miesten vuorolla on tilaa halukkaille.

 

Tervetuloa!

 

Lue lisää jäsen- ja salimaksuista.